Vår förskola i Uppsala

På våra förskolor i Uppsala erbjuds barnen återkommande rörelseaktivteter i verksamheten. Det kan vara allt från springlopp, hinderbanor till dans och yoga. I samarbete med skolan har femåringarna på förskolan skridskoskola tillsammans med årskurs 2 under vintern innan de börjar i förskoleklass.

Hagmarken är en av våra förskolor som ligger i området kring Uppsala. Förskolan ligger i Bälinge och är en fristående verksamhet med förskola, skola och fritidshem. Förskolan består av fyra avdelningar. Två stycken 1–3 årsavdelningar samt två stycken 3–5 årsavdelningar. Hagmarkens skola består av fyra klasser samt förskoleklass upp till årskurs 3.

På våra förskolor står barnet i centrum vid planering och genomförande av utbildningen. Målet är att tillsammans skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. Förskolan och skolan har ett nära samarbete, vilket ger förskolans äldsta en trygg övergång till skolan. Alla förskolebarn på Hagmarkens förskola i Uppsala & Bälinge har rätt till en plats på Hagmarkens skola.

Förskoleplats i Uppsala

Att hitta rätt förskoleplats för ditt barn är kanske inte alltid så lätt, och det kräver tid. Alla barn är olika och har olika behov. På våra förskolor i Uppsala kan du hitta en plats för ditt barn att trivas på.

Ansök till våra förskoleplatser i Uppsala redan idag!

 

Önskar du veta mer om våra förskolor i Uppsala är du välkommen att kontakta oss!