Våra förskolor i Vallentuna

Våra förskolor i Vallentuna är utrustade med ljusa och moderna lokaler med duktiga pedagoger. Vi strävar alltid efter att ge barnen de absolut bästa förutsättningarna för att utvecklas och samtidigt ha kul under dagens gång på förskolorna. Här nedan kan du se och läsa mer och hur du hittar din förskoleplats på en av våra förskolor i Vallentuna.

Förskolor i Vallentuna mot Hållbar utveckling

Den gemensamma nämnaren för våra förskolor i Vallentuna är att vi tillsammans med barnen arbetar mot hållbar utveckling för en bättre miljö. Vi har fått utmärkelsen ”Grön Flagg” som är ett verktyg och en certifiering från Håll Sverige Rent. Vi använder oss även av ”Gröna Linjen” som ett led i vårt ”Grön Flagg-arbete” där vi sorterar matavfall som sedan blir biogas.

Målet med Grön Flagg är att barn och unga deltar i, planerar och genomför aktiviteter för hållbar utveckling. Tillsammans skapar vi nyfikenhet och ett långsiktigt engagemang och tänkande i arbetet med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi tror på att en grön och ren miljö är nyckeln för en lyckad framtid. Därför utbildar vi barnen i att värna och ta hand om miljön på bästa sätt.

 

Önskar du veta mer om våra förskolor i Vallentuna? Klicka dig vidare till den förskola du önskar veta mer om.