Tellus förskola

i Grindtorp

Tellus förskola är en del av TP Förskolor AB. Den ligger belägen på Grindtorpsvägen 49 i Täby centrum.

Vår förskola består av fyra avdelningar: Solen och Mars 1–3 år samt Månen och Jupiter 3–5 år. Solen och Mars ligger på ena sidan av förskolan och Månen och Jupiter på den andra. Däremellan har vi en inredd korridor samt Tellustorget där barnen får mötas från olika avdelningar. Vår stora gård är indelad i tre delar så att vi kan använda den efter behov.

På Tellus arbetar vi mycket med måltidspedagogik tillsammans med vår kock Josefin. Utöver måltidspedagogiken är arbetet med normer och värden utifrån ett interkulturellt förhållningssätt centralt på Tellus.

Här arbetar vi projektinriktat utifrån ett gemensamt tema både i samlingar med hela gruppen men också i mindre grupper där alla barn får möjlighet till att synas och höras. Vi går gärna på utflykt till våra närliggande skogsområden, lekparker eller biblioteket.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss på Tellus förskola?

Ansök till Tellus förskola

Är du intresserad av att söka förskoleplats på Tellus förskola eller någon av TP Förskolors andra förskolor i området? Ansökning till förskolan sker via kommunens hemsida. Tryck på knappen nedan för att läsa mer.